onsdag 20 oktober 2010

Auberginemousse

Det ser kanske inte mycket ut för världen men det är så gudomligt gott!


Auberginemousse med Prosciutto och riven parmesanost på baguette, det va vad vi lyxade ikväll.
Tror alla som smakat gillat det. Eftersom jag är bortskämt med en sambo som älskar att laga mat så är det oftast han som står för tillredningen.

Såhär ser halvorna ut när de är färdiga i ugnen
Auberginemousse
Dela aubergine och "pricka" skalet med en gaffel. Salta och peppra
Lägg på lite vitlök på och häll lite olivolja över.

Rosta i ugn på 225 grader ca 20 minuter eller tills "fruktköttet" blivit gyllen brunt. Låt svalna

Kör auberginehalvorna i matberedare.
(om du vill ha en mildare smak mixa utan skalet)
Smaka av med salt, peppar, vitlök och majonnäs.
OBS! va försiktigt med majonnäsen! 

Inga kommentarer: